HAMBURG

HAMBURG Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 287 beoordelingen
29 sep 2021 om 22:04 Na een uur wachten (verwachte bezorgtijd 33 minuten) hebben wij het eten zelf maar gehaald. Vanuit thuisbezorgd werd er geen bezorger toegewezen. Eten was top, burgers waren ietwat koud geworden maar de smaak was nogsteeds super.
29 sep 2021 om 16:11 Lekkere vega burger, helaas wel ruim 1u en 40 min gewacht totdat het eten kwam, dat was wel beetje jammer
26 sep 2021 om 20:46 Na een paar hele slechte ervaringen bij thuisbezorgd restaurants afgelopen maand was dit echt een feestje. Hele goede burgers, vlees was precies goed en de friet was heerlijk! + Snel bezorgd. 100% je geld waard en ik ga hier zeker vaker bestellen! .
1 sep 2021 om 16:02 Was told by Thuisbezorgd delivery time was 30 mins and it took 1.5 hours
29 aug 2021 om 21:45 Normaal is Hamburg erg lekker, nu was de patat koud en de burger lauw. Waarschijnlijk mede doordat het bijna 2 uur duurde voor het bezorgd werd.
26 jul 2021 om 20:43 Ey Hamburg… come on! Normaal zo goed… en nu :( De bestelling duurde minstens een half uur langer… de burgers waren lauw en de patat was ook nog slap… Up your game!
11 jul 2021 om 19:22 Erg lekkere burgers. Patat was lauw. Tip voor Hamburg: geef op de burgers aan welke burger het is. Het verschil tussen een vega cheeseburger en gewone cheeseburger is niet te zien.
6 jul 2021 om 8:33 Bestelling binnengekregen op tijd, en dankzij het initiatief van de bezorger zelf is alles goedgekomen. Vond een fout in het afleveradres en werd onbeschoft afgeblafd door Hamburg zelf toen ik ze belde en dat ik thuisbezorgd maar moest bellen.
18 jun 2021 om 14:59 I received it 1.5hrs after order. Called them twice, both times they were rude & patronising. Delivery bike said they were busy & didn’t start making the order until after they got there. I was a frequent customer for 5yr, food ok, better options
13 jun 2021 om 7:29 Mapampam kaulo sweety G! Chap deze ding als propt dolong in boesanka!
4 jun 2021 om 23:20 Order tooks much longer
4 jun 2021 om 21:17 Order toke +30 min additional form the restaurant,