HAMBURG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 406 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hamburg. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2024 om 21:53 It was indeed not that warm. However the quality of the food is good. Delivery was faster than the app indicated, however the overall order took about 60min
21 jan 2024 om 10:12 Eten was koud/lauw
7 jan 2024 om 10:23 Hamburger was koud! 19.07h uitgeleverd, bezorging kwam om 19.40h. Klef en koud voor veel geld!
23 dec 2023 om 7:05 Het eten was half lauw en zacht toen het aankwam. En dat dan ook nog eens tegenover een enorme prijs. Niet voor herhaling vatbaar.
22 okt 2023 om 21:25 belachelijk lang gewacht, 2 uren koude burger en friet, super kleine burger! geen aanrader, slechte restaurant
8 sep 2023 om 14:43 Bacon verbrand! Geen kaas op de cheeseburger! Ja..na gebeld te hebben. Ze boden een nieuwe burger aan. Maar zou niet moeten als het de eerste keer al goed was. Zeker omdat je er toch goed geld voor betaald! Om dan nog es 40 min te wachten! Jammer.
4 sep 2023 om 20:26 Burgers waren onwijs lekker, friet en de sauzen ook!
7 aug 2023 om 8:35 The (beyond meat) burger was nice but certainly not worth the money. It’s also so much smaller than the original burgers.. the sweet potato fries were too crispy (as in black) and everything was delivered at 22:30 when I had ordered at 21:00.
23 jul 2023 om 21:14 patat veel te ver doorbakken en koud, niet te eten helaas. burger was oke maar broodje nat. Jammer, was ooit een top restaurant
23 jul 2023 om 10:35 Usually the orders are great but this time the sweet potatoes were burn and I found pieces of a metal scraping sponge that I almost eat. Disappointing.
14 jul 2023 om 19:37 Friet te zout! Kon het niet eten zonde! De burger was kleiner dan ik normaal gewend ben.. waardoor ik al gauw met alleen brood overbleef. Zonde van het geld.